Livet bara rullar förbi, allt går i ett. Vi har fått upp ett grymt flyt på jobbet och det är så skönt! Älskar när vi hinner med mycket, finns ingen bättre känsla! Hästarna jobbar dessutom på så himla bra. Det är så fantastiskt att få jobba med dessa djur. Så kul! 

Connie har en vilovecka och har lägligt nog även trampat av sig en sko. Väldigt bra timing för en gångs skull..! Milano jobbar på bra, har tagit det lite chill denna vecka då det är dags att sko honom också och jag vill inte riskera något onödigt där inte. Men imorgon får han nya fötter och då rider vi på igen, härligt! 

Annars så känns allt lite tungt just nu, det tar lixom aldrig slut på tråkigheterna. Så mycket som tynger ner en, så jag har varit helt slut varje dag jag har kommit hem.. Men förhoppningsvis går det över ganska snabbt och man kan få lite ny energi igen.. 

Just nu städas det lite i lilla huset på prärien, energin har ju som sagt helt tagit slut och jag har somnat innan jag stängt ytterdörren typ! Så nu ska det åtminstone bli lite rent, för imorgon har jag sovmorgon!