Idag har vi ändå verkligen kämpat på. Så roligt faktiskt!! När stallet var klart blev det en uteritt med Levin och Prescott. Hästarna skötte sig jättebra och busade lite lagom sådär! 

Efter lunch och lite planering av ridskolan tog vi varsin gammelhäst och red ut i skogen. Jag tog Mersan, Angelica Silver. Om dom var pigga? Det kan man lätt känna. Mersan bockade nästan rakt in i ett staket, skritt var en väldigt onödig gångart samt sken var en väldigt nödvändig gångart. Sa jag att jag älskar att ibland få vara en ponnyskenunge? Och tillsammans med Mersan finns deg absolut inget roligare!! 


Sist ut för jobbdagen var Botero och Allbright. De fick båda springa på lina. Botero kom till oss förra veckan för att stå på träning. Han har har lite komplicerade förutsättningar och vi kommer att ta det väldigt lugnt och se lite hur mycket han vill köra på. Så just nu får han lära känna oss lite bättre och vårt system. Han ville nog mest leka med mig, men han kände ändå snäll! Och hur söt är han inte!?


Efter lite middag och vila hemma tog jag mina fina i varsin hand och fick en PW runt ören. Så skönt och smidigt att kunna ta båda samtidigt! Underbart när man ”bara” ska skritta hästarna. 


Till sist fick sig Milano äntligen en klippning. Han blev fin, så nu slipper vi skämmas!