Det har hänt så mycket sen sist jag var duktig på att uppdatera bloggen. Så jag tänkte berätta lite om mina hästars utveckligen sen dess helt enkelt! 

Jag hade inte fått min nya sadel då. Det har jag nu och det är bland det bästa som har hänt. Kommer knappt ihåg hur deg kändes att rida Connie i den gamla sadeln. Mer än att det var rätt dåligt. Hon har gjort en så sjuk resa. Man förstår typ inte att det är samma häst! 

Nu kan man rida med benen! Den absolut största skillnaden. Vi har kämpat på med grunden, fått ut steget, fått henne rörligare och mer avslappnad. Hon har verkligen blivit bättre! 

Tävlingsmässigt har hon också utvecklats något enormt. Varje tävling vi har varit på har hon fått med sig ett pris hem, med undantag för tävlingen vi var på i helgen. I LB ligger hon stadigt på 63-64% och vi har dessutom tävlat några LA med poäng från 59-64%! Inte så illa ändå. Hon är fortfarande ganska spänd på tävling, vilket kostar en hel del såklart. Men nu kan jag verkligen RIDA, vilket är fruktansvärt skönt. Men nu gäller det att jag rider ännu bättre, verkligen! Den största skillnaden märks nog på framridningen nu. Sist när vi vad iväg förra helgen kunde jag äntligen påverka henne på framridningen, trots lite kaos. Även om hon blir lite stressad av de andra hästarna försvinner hon inte ifrån mig på det sättet som hon gjorde förut. Har nog tänkt helt rätt med att inte utsätta henne för allt för mycket konstigheter. Lagom är bäst för konan!

Målet är nu att fortsätta tävla några LB-LA för rutinens skull. Jag hoppas att kunna skippa LB klasserna nästa år, men det beror helt klart på hur spänd hon känns. Jag tror absolut inte att göra det för svårt för denhär hästen. När det sen släpper kommer hon inte ha så svårt att gå upp i klasserna tror jag. Men det vore ju såklart roligt att slippa rida runt i LB, inte så kul tycker jag! 

Men vi kommer kämpa på med träningen, försöka få henne ännu mer lättpåverkad och träna ännu mer på övergångarna. Någonting bra har jag ju helt klart gjort med denna häst och jag tänker definitivt fortsätta på samma spår. Så himla glad att jag fick chansen att få lära känna henne, så fantastiskt rolig häst!