Om tiden bara springer ifrån en? Jo men det kan man ju säga.. 

I torsdags fick Milano åka på träning, superfin var han! Man kan inte annat än att älska att rida på den hästen. Man får så bra känsla när det är bra! Dock är det ju så att just nu är det minst lika mycket tid som känns skitdåligt. Vi håller ju på att trappa upp ett steg i träningen och börja rida honom lite mer som en ”vanlig” häst. Och det tycker han är lite jobbigt. Men gillar man positionen ”den döende svanen” så är han ju fin..! Nej men han kämpade på riktigt bra i torsdags och det var kul! 


Vår torsdags-grupp drog också igång. Dock lite dålig uppslutning då två av tre låg hemma och var sjuka. Men nu är vi igång, så kul! Varje torsdag kommer tre tjejer att rida lektion med antingen mig eller Angelica. Vi kommer att variera träningen och sätta upp mål för tjejerna. Jätteroligt! Snart kommer vi dessutom att sätta igång med en Drop-in-ridning för vuxna efter deras lektion. Det kommer också bli roligt, helt säker på det.

Igår hände det mycket här på ön. Så jag bestämde mig för att ta det lite ledigt mitt på dagen. Åkte iväg och hämtade min nya hjälm. Behöver jag säga att jag är så himla nöjd med att den ska få skydda min ärthjärna i framtiden. Så himla fin! Och ska bli kul att äntligen få bli brun på tävling! Det började ju för över ett år sen när jag köpte en brun frack, inte för att jag hade någon häst att rida i frack på, men den var ju fin! Så i Falsterbo sprang vi på en brun kavaj och nu kom äntligen hjälmen. Tror helt klart att jag och fixarna kommer se helt fabulous ut i framtiden! 


På eftermiddagen kom veterinären och tittade till Astra som tyvärr har blivit sjuk. Antagligen någon slags juverinfektion, men lite oklart.. Dock är hon piggare än i måndags när hon blev dålig, men inte bra än! Så nu håller vi tummarna för att det blir bättre med lite längre penicillin behandling.. Sen skulle även Putte besiktigas, vilket gick galant. Så skönt! Men det tog ju i stort sett hela eftermiddagen, så det blev sent. 

Avslutade kvällen med en efterrätt (jag åt självklart middag först!!) och en fredagsdrink på Sjöboden med min bästa vän Anjovisen. Pratade igenom livet och hade deg bra. Så välbehövligt!

Idag har det varit fullt ös medvetslös. Började med att försova mig, så typiskt mig.. Angelica ringde och väckte mig och sen var dagen igång. Inte en lugn stund förrän kl.19! Turridning, lektioner och Putte har fått åka till sin nya ägare. Så glad att vi hittade just dom och jag tror att Putte kommer få det så bra! 

Avslutade även denna dag med en god middag på Sjöboden. Det finns sina fördelar med att ha en krögar-familj!! Nu ska jag försöka sova. Imorgon är en nu fullspäckad dag och jag ska inte försova mig!