Jag fick börja med sovmorgon. Just nu jobbar jag lite extra länge på fredagar, så får passa på att vara lite ledig när det går! 

Vi hade en väldigt slö-dag på jobbet, chefen kom upp vid lunch och solen sken. Så ja vi fastnade lite på stolarna i solen. Skönt på sitt sätt!

När Angelica slutade passade jag på att ta in världens bästa ponny och klippa henne. Hon hade så fruktansvärt lång päls! Dessutom blev hon lite friserad och fick sig ett bad. Det är otroligt hur den där älskade ponnyn kan få en att må. Bara att få mysa lite extra gör att man får lite extra energi. Jag önskar att hon får leva tills hon blir hundra år! Hon är ju min bästa vän!

 

Milano fick göra ett galoppjobb på rangen idag. Bra träning för honom. (Och för mig!) så sjukt jobbigt att stå i lätt sits så länge..! Men Milano verkade tycka att det var roligt och vi ska försöka passa på att variera träningen så mycket som möjligt innan vintern kommer!! 

Connie sprang precis i ridhuset. Red med spö för första gången på länge! Hon har ju tyckt att det har varit väldigt jobbigt med spö, men man kan verkligen behöva den lilla hjälpen att peta in bakbenen ibland. Men idag tyckte jag ändå att hon tog det väldigt bra! Vi gjorde mycket skänkelvikning på volten, något som hon tycker är oerhört svårt. Men så himla lösgörande! Tycker ändå att jag kom åt henne bättre idag och fick lite bättre flyt samtidigt som rumpan höll sig ute! 

Gjorde även en hel del av vår favoritövning (eller inte!) galopp-halt-skritt-galopp. Fruktansvärt svårt och det krävs ett tålamod utan dess like. Jag har ju lärt mig att behärska mig och ta den tiden det krävs, men det är svårt. Det krävs verkligen mycket av både mig och hästen! Vi passade på att göra det ännu lite svårare och ha förvänd galopp, vilket jag gillar då man lättare känner när det blir rätt. Tycker faktiskt att hon blev fin, framförallt i vänstergaloppen, där blir hon till och med LITE bärig! Bara att nöta på helt enkelt.