Nu börjar det även bli lite vanliga rutiner på jobbet, vilket är väldigt skönt! Även om det är superroligt att ha massor av elever i stallet hela tiden är det också skönt att kunna städa iordning och kunna rida och allt sånt där. Få träna hästarna längtar jag nog nästan mest efter faktiskt! 

Vi har förutom att göra alla vanliga stallsysslor hunnit med att sopa rent hela vår del från spindelväv och fågelbajs. Rensat bland alla borstar, fått iordning på lite tvätt och lite sånt. Så skönt! 

Vi hann även med att rida ut en sväng på Nils och Putte. Putte är en ponny som vi har på försäljning, världens sötaste ponny! Om allt går som det ska så har han snart hittat sig ett nytt fantastiskt hem. Men man måste ju såklart röra på sig ändå. Så jag tog den supervilda Nils som sällskap till Angelica. Hästarna var verkligen allt annat än vilda även om vi försökte busa lite med dom. Kul att få leka ponnyskenunge ibland! 


Har efter jobbet hunnit rida Milano en sväng runt ören. Han fick jobba med väldigt mycket tempoväxlingar och det verkade han tycka var roligt. Älskar verkligen den hästen! 


Connie fick sig ett galoppjobb på rangen. För första gången kunde vi faktiskt öka på tempot lite! Hon blir ju gärna väldigt kort i galoppen och då har vi istället fokuserat på att hon ska ta långa språng. Men idag var hon så fin att vi kunde töja lite på gränsen och det var riktigt roligt. Så härligt när man känner framsteg! 


Nu ska det lagas lite mat, man måste ju tydligen äta lite ibland också!