Denhär veckan provar vi ett nytt koncept. Jag slutar tidigt idag istället för torsdag. Får se om det känns skönt, för då gör vi om schemat och kör på det framöver! 

Idag har vi ridit och haft en rolig dag. Även fast vinterjackan har fått åka på. Fy bubblan vad kallt det börjar bli!! Så tråkigt.. 

Hästarna som har fått gå ut i skogen är Maggie, prescott, silver och amber. Alla busade och var glada. Våra hästar är så snälla, man trycker typ på en knapp som sätter på buset och sen trycker man på den igen för att stänga av. Därför känner jag mig alltid trygg på turer, jag vet hur snälla våra hästar är!! 

Sen skulle Malte och Mersan få springa på ridbanan. Då Malte var lite stark igår linade jag honom innan jag skulle hoppa upp. Och tur var väll det, annars hade jag nog fått tugga grus idag. Han fick fnatt och bockade som en tok. Spännet på linan gick av och hux flux var han lös. Så jag får ur mig: – Han är LÖÖÖÖS! 

Ser hur Angelica stannar upp Mersan, tittar ut ur sin bubbla och beskådar Malte. Jag skriker: 

– Grinden Angelica! 

Efter en stunds betänketid satte hon av i galopp likt en cowboy upp mot grinden. Försökte fösa bort Malte med spöet samtidigt som Mersan studsade lite på stället. Men tyvärr har ju Malte lite dålig respekt när det står någon i grinden, så han drog ut ändå. Men hade Angelica haft ett lasso hade det varit lugnt, hahaha! 

Fick iaf tag i honom på ängen och sen fick han några straffrundor på linan. Ridsuget hade försvunnit, så sen gav jag upp. Nya tag nästa gång! 

Har hunnit rida ut Connie också. Hon fick mig på lite bättre humör och nu ska jag ta en chillkväll. Härligt! 

På lunchen idag hann jag även mysa lite med världens sötaste ponny!