Nu var det fruktansvärt länge sen jag skrev sist. Motivationen försvann helt. Men nu tror jag att suget har kommit tillbaka lite faktiskt. Ska verkligen göra ett nytt försök, det är ju dessutom fruktansvärt roligt att se tillbaka på hästarnas utveckling. Vi får väll se hur det går helt enkelt!

Mycket har hänt sen sist, verkligen jättemycket. Både bra och dåliga saker. Men alla hästar vi har hemma just nu sköter sig galant och utvecklas för varje dag faktiskt! Dock har turisarna lite vila just nu, eller de går på lite halvfart efter denna fullspäckade sommar.

Sommaren har varit fantastisk! Så mycket roliga läger, så många nya härliga kunder och fantastiskt väder. Det har verkligen varit en bra sommar! Jag älskar verkligen att få jobba med alla ”mina” underbara barn, få se utvecklingen. Vi har så roligt tillsammans. Vi har även haft riktiga utmaningar i sommar, många har kämpat sig ur sin comfort zone och det har varit mycket blod, svett och tårar. Men vi har tagit oss igenom det, tillsammans!

Trots denna fantastiska jobbsommar så har det varit oerhört mycket motgångar, ingenting jag egentligen vill gå in på, men det har verkligen varit tufft. Mycket energi har gått åt till det och helt ärligt så känner man sig helt slut. Väldigt tråkigt och dumt. Man kämpar och gör sitt allra bästa och på något sätt är det ALLTID någonting som blir fel och dåligt. Man känner sig ibland som världens sämsta. Och det tar lixom aldrig slut, alltid är det något som gror inom en. Man har ont i magen och kan inte tänka på någonting annat.

Men nu har jag försökt bestämma mig för att fokusera på allt det positiva. Alla fina elever jag har, mina älskade underbara hästar och alla underbara människor jag har runt omkring mig. Jag ska fokusera på träningen, att bli det bästa jag kan. Det kommer bli tufft, men jag ser så mycket fram emot att få se resultatet. Jag kommer berätta lite mer om mina hästars utveckling lite senare, det har verkligen hänt mycket sen sist vill jag lova.

Så välkomna att följa resan mot att bli mitt allra bästa, mot att få vårt fina företag till det bästa och mot att få våra verksamhetshästar till att bli ännu mer fantastiska. Det börjar nu!

1

2