Varje morgon när jag vaknar tänker jag att ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Och varje kväll tänker jag att imorgon går jag och lägger mig tidigt. Men går jag och lägger mig tidigt någon gång? Nej! Såklart man blir lite trött ibland. Men kvällarna blir ju min stund som jag kan vara en vanlig människa. Ägna mig åt serier, städa eller bara göra ingenting. Men man blir ju så himla trött av att vara igång dygnet runt. Kanske borde ta tag i det där att gå och lägga mig tidigt någon gång.

Connie jobbar iaf på oerhört bra. Hon går verkligen från klarhet till klarhet, så himla roligt! Vi har även beställt en ny sadel och jag längtar så tills den kommer. Nu på kvällen fick hon iaf springa på lina över lite bommar. Nu blir hon inte ett dugg stressad av bommarna och jobbar bra över dom. Tanken är ju att lära henne att ta ut steget lite mer. Hon rör sig ju ganska mycket uppåt av sig självt, så nu måste hon lära sig att göra både och samtidigt. Och nu tar hon sig an övningen väldigt bra! Så himla roligt att ha en så ambitiös häst.   

 Nej nu är det dags att dejta kudden. Imorgon kommer jag vara arg för att jag inte gick och la mig tidigare. Tror att Andreas får komma hit imorgon och styra upp mina sovtider!!