Idag verkar det som att man ska vad glad att man har ett jobb. Och det är jag. Eller kanske inte bara för att jag har ett jobb, utan också för att jag har mitt drömjobb. Absolut finns det saker som man skulle vilja utveckla och satsa mer på. Men just nu trivs jag jättebra med allt vad mitt jobb innebär. 

Framförallt har jag även turen att få ha världens bästa kollega. Så fult att kalla henne det. Hon är ju min bästa vän. Mer det än kollega egentligen.

Som vi blev varnade innan. Är det verkligen smart? Kommer ni inte sätta vänskapen på spel? Osv osv. 

Och nu 1.5 år senare har vi svaret. DREAMTEAM! Vi drar in mer jobb än någonsin. Har maxat dagarna till fullo och har oerhört nöjda kunder. Allt för att just vi två jobbar tillsammans. Vi byter en blick och utan ett enda ord vet vi exakt vad den andra menar. Vi har roligt varje dag. Visst kan vi vara lite griniga vissa dagar. Men varje dag skrattar vi. Oavsett vad. 

Och ja, vi har precis lika mycket att prata om utanför jobbet som vi hade förut. Trots att vi spenderar så mycket tid tillsammans. 

Ingen kan ha det bättre än mig faktiskt. Varje dag är en rolig dag och jag har möjligheten att få utveckla min drömverksamhet tillsammans med min bästa vän. Det är tamefan höjden av lycka! 

   
 
 Här har ni beviset, inte ett enda ord behövs!