En dag kvar och sen är jag ledig i en hel dag. Det har varit en tuff vecka. Jag har ioförsig bara kört på och inte känt efter. Allt har flutit på som det ska och det har verkligen varit roligt. Men idag när jag var hemma och hämtade kaffe och tog ett par minuter i lugn och ro så kände jag hur trött min kropp är. Veckan har varit totalt fullbokad och jag har verkligen försökt få till allt som mina kunder önskar.

Alla tycker hela tiden att jag jobbar för mycket. Blir jag aldrig trött? Absolut, jag jobbar mer än många andra. Jag kör på och klagar inte så mycket. Men visst blir jag trött ibland. Då försover jag mig, har en dålig dag och sen är jag tillbaka. Men att folk tycker synd om mig, det gillar jag inte alls. Jag har valt att ha det jobb jag har. Ett jobb jag inte skulle byta mot något annat. Ett drömjobb som jag tänker kämpa för att kunna fortsätta ha kvar. Då kan man inte tycka synd om sig själv och inte vilja jobba. Snart kommer det bli lugnare och då kommer jag ha tid att vara ledig. Den dagen det aldrig blir lugnare, då kanske folk kan få tycka synd om mig och kanske att man då har möjlighet att vara en till.

Och visst blir jag trött ibland. Som idag. Sätter jag mog ner nu kommer jag att somna, men vad gör det när jag är en av dom som faktiskt har ett jobb och dessutom är lyckligt lottad att som 24-åring ha mitt drömjobb. Det är få förunnat!!

Idag fick jag dessutom inleda morgonen med en rask promenad fram och tillbaka till ankarudden. Då Malte gärna väljer att stå utanför hagen. Så rolig häst ibland.. 

  
Sen kunde min riktiga dag börja och kycklingen fick sig ett pass på rangen. Och det fick jag med! Tydligen cyklade jag så fort med honom ut till rangen så spöet trillade från sadeln på vägen och självklart har jag inget extra där ute. Eller en longerpisk känns ju kanske lite överdrivet i dagsläget.. Han var iaf jättesnäll men en aning seg. Nu kan jag åtminstone börja tänka på att rida ordentligt och försöka få honom att jobba lite, vilket känns väldigt roligt! 

  
Efter jobbet så fick Connie springa på rangen igen och gjorde det riktigt bra. Åtminstone tills hon upptäckte flugorna efter en liten pust paus. Sen körde vi headshaking på hög nivå. Nästan som att hon försökte skaka av sig mig. Ska prova att rida med luva nästa gång! Hon fick även prova på min absoluta favorit övning. Fatta förvänd galopp på långsidan. Nu har ju jag en stor gräsbana, vilket gör övningen lite lättare, vilket såklart är nödvändigt för Connie just nu. Hon tyckte övningen var mindre kul och att det var svårt. Men vi fick till några riktigt fina fattningar, så dethär kommer vi öva väldigt mycket på i framtiden!! 

  
Nu står det sömn på schemat. God natt!