Idag har vi haft möte. Så himla skönt att få lite koll på framtiden. Sluta leva efter en-dag-i-taget-filosofin! 

Nästa vecka kommer hästarna in från betet, ska faktiskt bli skönt. Få in rutiner igen. Nu känner jag mig väldigt nöjd med min planering av min egen ridning under sommaren, tror aldrig att jag haft igång två hästar såhär bra under någon sommar någonsin. Allt blir så mycket mer komplicerat på sommaren. Så ska bli skönt att ha hästarna inne och att alla hästar är det när man slutat jobba. Bara ta ut sin häst ur boxen och sen ställa tillbaka den. Kommer spara såååå mycket tid! 

Lite planering av hur vi ska utveckla företaget, få in fler inackorderingar osv. Snart är även alla ridskolegrupper klara, spännande! 

 
På kvällen har både Connie och kyckling fått tugga grus. Connie var pigg som satan. Så en miljard övergångar med båda händerna on och skänklarna on konstant. Även om hon var pigg passet igenom slappnade hon av fint mot slutet. Hon fick även trava över en cavalettibom idag. Det var konstigt och svårt tyckte Connie. Så nu kör vi på en bom tills hon travar lungt och sakta utan spänning, sen ökar vi på antalet successivt. 

Kyckling var väldigt duktig trots att det började bli mörkt. Hann dock inte rida så läge då jag inte ville utsätta honom för alldeles för kolsvart. Men det vitsigaste är att jag rider lite och idag klarade vi av utmaningen att rida utan spänningar i mörker. Tummen upp! 

Nu ska de sista hästarna tas in och sen väntar sängen. Imorgon vankas Rebecca träning!