Snart 1 månad sen jag skrev sist. Det har varit så sjukt mycket på något vis. Inte så mycket med jobbet tror jag. Mest i huvudet. Menmen, nu börjar rutinerna sätta sig, så nu ska väll bloggen få sin tid också. 

Vad har hänt sen senast då? 

– Connie gör framsteg för varje dag. Jag blir mer och mer kär i den hästen och nu verkar det helt klart bli så att hon får stanna här en längre tid. Hubbe älskar hästen och Rebecca är sjukt nöjd med utvecklingen. Så härligt. Hon har även fått två akupunktur behandlingar av min kära vän Anna. Senast igår, så nu blir det spännande att se hur hon känns i kroppen. 

– cheeky har fått åka på sin första träning. Skötte sig jättebra och det var skönt att få lite tips. Nu ska det trimmas på fram till jul och då får jag känna efter hur framtiden ska bli helt enkelt. 

– ridskolan har börjat och Angelica var väldigt nöjd! Vi har ju lyckats utöka med en grupp till sen förra terminen och det känns jätteroligt! Nu kör vi varannan helg fram till jul och så ser vi om vi kan utöka ännu mer till nästa år! 

– alla hästar är hemma på gården och det känns så sjukt skönt! 

– jag och min bästis Matilda har äntligen tagit upp vår träning igen. Vi var ju så sjukt duktiga innan sommaren och tränade alltid en dag i veckan. Sen tog jobbet över lite. Men nu är vi på g igen! 

– vi har haft vårt första riktiga barnkalas! Sjukt roligt och vi välkomnar fler sådana aktiviter!

Tror kanske inte att det har hänt så mycket mer. Bara det vanliga helt enkelt. Här kommer lite bilder!