Älskar eftermiddags tävlingar. Då hinner man göra så mycket innan man ska iväg. Så passade på att lina Connie på morgonen med dipon. Tyckte att det var stor skillnad från gårdagen och att hon var mer avslappnad i galoppen. 

Efter lite fix och trix så bar det av mot Värmdö för att rida LB:3. Hon var rätt spänd när vi lastade ur och när jag tillslut kom upp i sadeln i ridhuset. Men efter en stund kom vi till hyfsad avslappning och jag kunde rida med mina ben on om man säger. Skönt! 

Väl inne på banan var domarbåsen likt hästägande krokodiler och hon var väldigt tveksam till att gå fram till dom. Men med lite övertalning släppte det och sen kunde jag rida hela mitt program utan större spänningar. Hon var såklart lite spänd över några saker, men hon kunde gå på spåret överallt utan att titta och kasta sig. 

Domaren tyckte att hon blev lite kort i formen och tyvärr är det ju inte så uppskattat när man fattar vänster galopp när det ska vara höger. Ännu mindre populärt blir det när ryttaren fattar vänster galopp en gång till för att sedan prova korsgalopp en gång innan man får till höger. Så där rök ju två bedömningspunkter. Dock var det endast mitt fel då jag var lite långsam med yttertygel och sen får lite panik. Angående formen tyckte jag att hon kändes rätt bra, lite låg emellanåt men valde att låta det vara så då jag tyckte det var en godkänd LB form, men så var inte fallet. Hade nacken kommit upp lite hade vi nog fått några poäng till. 

Dock var ridkänslan så sjukt mycket bättre idag än sist och jag kunde påverka henne hela tiden förutom efter felfattningen, då gick hon in i sin bubbla. Stora framsteg sen sist och jag kunde inte bry mig mindre om totalpoängen då jag vet att när hon väl släpper igenom hela programmet så kommer det bli stor skillnad i resultatet. Och vad spelar det för roll vad jag får nu, när målet är betydligt mycket högre än LB. 

Men såklart är jag inte nöjd med att hamna långt ner i resultatlistan, så nästa gång tar vi dom!!