Igår invaderades gården med 50 glada mediamänniskor. Reklamfilm inspelning stod på schemat och några av våra hästar kommer ni förhoppningsvis få se på tv framöver!   

Vi stod även för lunch och kaffe, så det var fullt ös hela dagen kan man säga! Spännande och kul! 

Hann dessutom rida kycklingen i ridhuset innan insläpp. Han var riktigt fin igår. Hade lite mer framåtbjudning i alla gångarter. Men galoppen är fortfarande lite svår. Jag tycker att det är svårt att rida på så pass mycket som han behöver. Ridhuset känns så litet!! Men jag är nöjd, traven var riktigt fin!   

Sen stod det träning med Matilda på gymmet. Och innan nattfodringen fick även Connie sig ett pass i ridhuset. Hon var lite pigg och då blir framförallt vänstergaloppen  svår, men inget att oroa sig för tror jag. Hon måste få lite tid att stärka sig bara! 

Idag har det ridits ut. 7 hästar har vi hunnit med och Angelica hade även en lektion. Jag har ridit Maggie, Mersan, cheeky och Connie. 
På Maggie och Mersan red jag likt en ponnyskenunge och hästarna busade som sjutton! Så stört roligt att bara skita i allt vad bra ridning heter och busa lite.   

Kycklingen skötte sig kanon och tyckte att prescott var en väldigt rolig kompis att rida med. Han ville helst äta upp honom! I galoppen var han så pigg att jag knappt trodde att vi skulle kunna stanna. Och ändå ganska skön känsla med tanke på hur trög han kan vara! 

Connie tog jag efter jobbet och som de allra flesta torsdagar så passar jag på att rida ut eftersom att jag slutar tidigt! Vi red runt ören och hon var så fin idag!! Jag gjorde mycket tempoväxlingar och övergångar i samtliga gångarter. Samt mycket sidvärts. Hon var med mig nästan hela tiden, förutom när vi mötte en väldigt skrämmande barnvagn och vissa soptunnor verkade äta hästar. Men det är så stor skillnad på henne nu. Inte alls spänd på samma sätt som förut. Jättekul!   

Nu är lilla huset på prärien städat och jag ska dejta kudden. Imorgon är det kortkort jobbdag och träning med Rebecca. Så taggad!