Idag inledde jag dagen med att rida tre hästar. Kan nog inte bli bättre än så!!

Cheeky fick sig ett pass på rangen. Just nu ligger allt fokus på rakriktning och att man ska tänka framåt i det. Svårt och jobbigt som tusan säger kyckling. Och den lilla fjärten där uppe får slita som en oxe för att få till det. Det är väldigt mycket häst när den inte riktig går åt samma håll som en själv.. Men vi kämpade på och i slutet tyckte jag att han kändes rätt bra. 

Connie var superfin idag! Här tränas det att ha skänklar on och jämt stöd i båda tyglarna. Kunna variera formen och öka/minska i samma takt. Även cavalettibommen travade vi över och det gjorde hon mycket bra idag. Inte alltför mycket uppåt, mer framåt. Nu lägger vi på en bom till helt enkelt! 

Sist ut var det maltes tur. Han fick springa på lina först och sen fick han sig ett ordentligt travpass. Lugn takt, låg rund form och lagom framåt. Han tyckte det var svårt, men tycker ändå att han tog jobbet bra. Nu kör jag efter denna linje och ingenting annat, så ser vi vad det blir av denna häst!!

Har även hunnit hämta hem min bil. Men hej vad billigt det är att ha bil. Fantastisk kul. Man går ju typ rakt in i väggen bara av att tänka på det. 

Har haft lektion för Madde nu och hon och Levin skötte sig fantastisk. Sjukt bra var dom! 

Nu ska det lagas middag och sen ska lite hästar ut, stallet ska fixas och sen ska några andra hästar in. Sjukt bra dag!!