Nu är min semestervecka avklarad. Jag har laddat upp batterierna genom att titta på fina hästar, shoppa fina saker, umgåtts med fina människor, bott på hotell, åkt alla karuseller på Liseberg och ätit oerhört god mat.        

Nu är jag hemma igen och der känns alltid skönt att komma hem. Jag har fått hem alla mina hundar, gosat med hästarna och städat iordning i sadelkammaren. 
Nu väntas det jobb resten av sommaren, fullt med ridläger och andra inbokningar.

Lite tråkiga nyheter har jag också tyvärr. För ett par veckor sedan var Milano inne hos chris på mälarkliniken för att undersöka varför han har lite svårare att ta i ordentligt med höger bak. Chris höll med oss och tyckte även att han reagerade lite över ryggen också. Så det blev behandling av ländrygg och bakknän. Två veckors vila och i torsdags var Angelica inne mes honom igen. Ryggen var helt bra nu, dock ingen förändring i höger bak. På röntgen syntes lite artros, men man vet inte om det är det som är felet riktigt. Så chris bestämde sig för att vi ska öppna upp och kolla hur det ser ut helt enkelt. Det blir lång rehab och planen blir att han är tillbaka mars 2016. Så det blir en lång vila helt enkelt. Jättetråkigt såklart och på ett sätt känns det riktigt sämst. Men på ett sätt känns det också riktigt skönt. Vi hittade något och nu kan vi göra något åt det. Och han har ju framtiden för sig, så i det långa loppet är det här det enda vi kan göra! Så den 27/7 är det dags, skönt att få det gjort så pass snart. Håll tummarna för att han ska bli helt återställd nu bara! Chris var väldigt övertygad om att det inte ska vara några konstigheter, så det känns skönt. Men ändå, hur ska jag klara att inte få rida på min älskade kung!?  

De andra två ska ridas igång nu igen. Connie ska snart få komma ut och träffa tävlingsbanorna snart också, så sjukt spännande. Och Hubertus, det längtar jag verkligen till! 

Cheeky ska sättas igång igen, får se hur många dagars longering det blir, det beror ju helt på hur kul han tycker sadeln är imorgon. 

Skönt ändå att ha två hästar att rida på när en bara ska gå i hage. 

Nej, nu blir det sängen. Imorgon kör vi heldagsläger!!