Nu börjar solens strålar värma, snart börjar träden knoppas och alla vårens blommor att blomma.
Rid en tur med oss på Herrhamra Hästliv och kom närmare naturen och möjligheten att uppleva vårens olika skeden från hästryggen på ett lite annorlunda sätt.
På våra snälla och trygga hästar av olika raser och storlekar rider vi en härlig tur i skog och mark, över ängar och ner till havet. Alla våra turer är helt individuella, vilket innebär att det är den/de som bokar en turridning som rider tillsammans med en person från oss. Kom själv eller tillsammans med vänner & bekanta, nära & kära.
”Hästeriet” öppnar även dörrar till aha-upplevelser, respekt och skratt. När du kliver upp på en häst, faller garden ner liksom. Innan vi hoppar upp på hästryggen går vi igenom de grundläggande hästkunskaper så att alla känner sig trygga. För alla kan rida!!

Man är välkommen vardag som helg, skicka en bokningsförfrågan direkt på vår hemsida Herrhmara Turridning eller via mail eller sms.

Vi kan även ordna så att man kan äta lunch i samband med turen eller om man bara vill ha kaffe och kaka så fixar vi förstås även det. Maten kommer från Restaurang Sjöboden Torö , en skärgårdsrestaurang som ligger precis vid havet ca 1 km från gården.