Jag förstår inte de människorna som inte vill jobba. Det passar verkligen inte mig. Även om det har varit så sjukt skönt att gå på halvfart så börjar jag bli rätt rastlös nu. Ännu värre är det faktiskt när man är hemma och ledig. När man är i jobbet, men ändå inte ska jobba. Ser faktiskt fram emot nästa vecka! 

Idag har jag hunnit städa bilen, lämna in den för service och haft en dag i Haninge/Farsta med Angelica. Vi ska ut på äventyr på lördag och behövde införskaffa oss lite andra typer av kläder än stallkläder. Av någon märklig anledning är det ju dom som tar över min garderob. 

Vi hade det supermysigt och hittade en hel del nya grejer. Härligt! Valde att låta mina hästar vila idag, men då vill ju gärna det dåliga samvetet äta upp en istället. Men hästarna tycker säkert att det är skönt! 

Har också hunnit städa, ge Milano en ordentlig rykt och klippa Arthur. Ja ni hör, även om man ska gå på halvfart så är det fullt ös ändå. Svårt att hålla sig lugn. Och imorgon ska jag få rida igen, avskyr egentligen dagar när jag inte ena får sitta på en enda häst!