Så skönt att vara hemma igen faktiskt. Jag älskar mitt liv här hemma på gården. 

Gick upp tidigt för att få in mina hästar och sen rida Connie. En veckas vila gjorde susen för henne. Den kom precis i rätt tid tror jag, vi hade kommit en bra bit på rätt väg och så fick hon lite tid att smälta allt. Hon kändes fin, lite ringrostig i rakriktningen i galoppen, men det blev riktigt bra mot slutet. Finns det något bättre sätt att starta morgonen på!?  

Sen vankades det ridläger hela dagen. Sju glada tjejer som skötte sig exemplariskt, som alla mina elever såklart! Vi hade en riktigt rolig och lärorik dag! 

Bland annat safety first!   

Hann även med en lektion till efteråt och sen var det bara kycklingpojken kvar. En och en halv vecka utan sadel och inte en enda reaktion, så himla skönt! Är han lika snäll imorgon är det bara att svinga sig upp i sadeln och hålla i sig! 

Hittade en ett år gammal bild och det ser nog ut som att han har växt på sig lite minsann!