Fullt ös här på farmen med två väldigt trötta tjejer. Nattlivet tog lite musten ur oss båda. Och framförallt så flyttade såklart migränen in i mitt huvud. Kul! 

Nu börjar stallet likna ett stall igen och allt börjar bli som vanligt. Sinnesjukt skönt! Vi städar, fixar med vatten, kollar hagar och försöker helt enkelt boa in oss i hösten igen. Jag tycker det känns så skönt, allt förutom mörkret som kommer nu. Så fruktansvärt att hela tiden känna tidspressen över att hinna rida klart innan mörket kommer. Man rider ju så bra när man stressar, det vet väll alla!? 

  
 Kycklingen jobbar iaf på bra efter typ en veckas vila och snart ska även han få åka med på träning. Jag längtar. Känner verkligen att jag behöver lite inputs och råd. Just nu rider jag mest runt som en yr höna på en ganska långsam och sävlig kyckling. Bra kombo detdär! 

  
Connie fick vila ett par dagar förra veckan. Och sen blev hon galen. Nej inte galen, men så sjukt mycket energi i den hästen. Fruktansvärt härligt. Men fruktansvärt svårt att ta vara på det på rätt sätt. Men tycker galoppen har blivit sjukt mycket bättre. I höger kan jag galoppera väldigt långsamt med tryck, medan hon i vänster blir väldigt snabb. Dock längre språng men alldeles för snabb. Min teori är att hon tycker att det är lite jobbigare i det varvet och då springer ifrån jobbet. Men där måste jag verkligen våga rida henne och sätta henne i ramen på ett schysst sätt. Så himla svårt! Sen jobbar jag väldigt mycket med min egen sits nu. Jättesvårt och ibland blir jag så less på mig själv. Hur svårt kan det egentligen vara att få bak benen, inte klämma med knäet och samtidigt sitta på arslet och få bak axlarna. Typ skitsvårt.

Connie fick också prova spikmattans för första gången idag. Väldigt äckligt att få på sig den. Sen skönt en stund och sen ledsnade hon. Men vi ger det ett försök och ser vad som händer!! 

  
Men nästa vecka kommer Hubbe igen och det ska bli sjukt kul!! Och så ska det bli bra att rida turkarna ordentligt nu igen. Planerar en hel del pass utan stigläder. Tror att det blir asbra att öva på min egen sits på dom här hästarna som inte riktig är lika känsliga som Connie. För cheeky ger inte min sits så mycket just nu.

Jaja. Nu måste jag sova, imorgon ska jag vara i stallet 5.30, för 9 ska dompan dejta ett par italienare i Sigtuna. Bra tid! Håll tummarna för att det går bra!