Vi har haft så sjukt mycket. Börjar märkas att alla suger ur det sista av denna sommar då vi har varit helt galet fullbokade både förra veckan och denna vecka. Så att blogga har inte ens existerat i min fullproppade hjärna.

Jag och Connie har ju även hunnit debutera på tävlingsbanan. Vi var iväg på meeting hela helgen. Connies första tävling i livet och det var en stor uppgift för henne. 

Det absolut jobbigaste var framridningen. Connie tyckte det var extremt obehagligt med massa hästar som kom farandes från alla håll och kanter. Där gällde det verkligen att jag planerade min ridning väl och försöka hålla henne så lugn som möjligt så att hon inte tyckte det blev allt för obehagligt. Vi har ju kanske inte fått de bästa poängen, men just nu är det mindre viktigt. Jag fick superfina poäng där hon var bra och dåliga poäng där det var sämre. Så det är ju det enda man behöver bry sig om nu. Hon har skött sig galant hela helgen och på tävlingsbanan var hon med mig hela tiden, även om hon blev tittig och lite spänd. Så vi har lärt oss sjukt mycket och det ska bli så spännande att se vad det blir av denna häst!!

   
    
 
Idag har det varit full fart här på farmen och på kvällen åkte vi och lämnade Milano hos mälarkliniken och chris. Imorgon är det dags. Om jag är nervös? Eeh jaaaa! Så inihelvete. Nu håller vi alla tummar vi kan för att det här kommer bli toppen. Jag längtar ju så efter att få inviga min nya frack på världens bästa häst.