Företagsevent & Konferens på Herrhamra

HÄR KOMMER MAN NÄRMARE BESLUT OCH VARANDRA.

Hit kan mindre företag och grupper söka sig för att komma bort. För att komma närmare beslut och varandra. Något som alltid är nära är våra hästar.Men vi har även andra aktiviteter och skräddarsydda arrangemang.

”Hästeriet” öppnar dörren till annat. Till naturupplevelser (och aha-upplevelser) respekt och skratt. När du kliver upp på en häst, faller garden ner liksom.

Med, delvis eller utan häst skapar vi meningsfulla och roliga aktiviteter. Lerduveskytte, stafetter, gårdslivsrelaterade uppdrag, traktorkörning eller andra hyss. Maten står Restaurang Sjöboden Torö för, som drivs av en annan del av familjen. Den intas ute eller inne, på Sjöboden Torö går det även bra att ha möten och konferenser. När du kommer hit kommer du hem till oss, inte till en konferensfabrik. Skönheten ligger i charmen och finessen i det oupptäckta som alla söker men ingen vet var.

Vi vet inte exakt vad du vill ha, men vi lyssnar gärna. Och fixar. För sånt är livet på landet – där löser vi saker. Det vet de som varit här. De som längtar efter kraften i sina rötter. De kommer tillbaka. Anledningen talar de tyst om, för det är svårt att riktigt förklara.

 

Vi hjälper er att planera hela ert event / aktivitetsdag hos oss på Herrhamra Gård med allt från olika aktiviteter till lunch, fika och middagar. Givetvis får ni själva vara med och välja vilken eller vilka av våra aktiviteter ni vill göra när ni kommer hit till oss.

Hur länge ni är här styrs av hur många ni är och hur många olika aktiviteter ni kommer göra under dagen. Om ni vill ha lunch och/eller fika, och kanske till och med avsluta med en middag innan hemfärd. Beroende av hur många ni är kommer vi göra ett upplägg där ni får ut så mycket det går av de olika aktiviteter som ni vill göra.

Behöver ni hjälp med transport för att ta er hit och hem kan vi ordna det. Hör av er till oss och berätta vad ni vill göra eller om ni vill ge oss fria tyglar att sätta ihop ert event så återkommer vi med en offert. Har ni egna förslag tveka inte att berätta om dessa så försöker vi lösa det.

Här kan ni välja och pyssla ihop ett eget upplägg. Det man kan välja på är:
Event förfrågan

Aktiviteter med häst

Tillsammans med en ledare rider man en tur i skog och mark i 1,5 timme.Turens tempo läggs upp efter gruppens kunskaper och önskemål.
Tillsammans med en ledare rider man en tur i skogen i ca 1 timme,kombinerat med ca 30 minuter på ridbanan/ridhus för att få lära sig lite mer och eventuellt prova att galoppera om man inte gjort det under turen.
Med hjälp av en instruktör går vi för den ovana igenom det mest grundläggande inom ridningen och för dem med mer erfarenhet går vi lite mer djupgående. Om man vill, kan man få börja med att göra iordning sin häst så att man lär känna den lite innan man ska rida. Man kan även vara med och hjälpa till efter turen och då släpper vi ut hästarna i hagen tillsammans.
Vi rider en tur i skogen, under turen kommer vi stanna vid olika stationer där ni enskilt eller tillsammans får en uppgift som ni ska lösa. Ibland med häst och ibland utan. Beräknad tid för denna aktivitet är ca 3 timmar.
Vi delar upp gruppen i olika lag och alla lag får varsin häst. Varje deltagare ska ta sig igenom en ”hinderbana” tillsammans med hästen och i slutet av banan väntar ett litet uppdrag som ska utföras innan man får rida/leda hästen tillbaka till starten där nästa lagdeltagare står på tur. När alla uppdrag är slutförda ska laget tillsammans lösa en uppgift. Första laget som löst uppgiften vinner!
Denna aktivitet går att genomföra både ute och inne, beräknad tid ca 1,5 timme.

 

Andra aktiviteter

Tillsammans med en personlig tränare kan Herrhamra Hästliv erbjuda träning där vi använder oss av det som finns i naturen, på gården och egen kroppsvikt för att få lite annorlunda och rolig träning.
Vi anpassar träningen efter era önskemål och vi kan både vara inne och ute beroende på väder.
Tillsammans med en instruktör får man prova att skjuta lerduvor. Tid anpassas efter antal deltagare samt vad ni mer vill göra under dagen.
Men instruktör får du lära dig grundläggande kunskaper för att köra och gräva med en grävmaskin. Tid anpassas efter antal deltagare samt vad ni mer vill göra under dagen.
Se vem av er som är den bästa bonden. Med ett antal små-tävlingar kommer ni kunna avgöra detta efter dagens slut. Ni kommer att få utföra olika gårdsrelaterade sysslor, allt från att mocka till att köra traktor.