Herrhamra HästlivRestaurang Sjöboden Torö

I samarbete med Restaurang Sjöboden Torö anordnar vi grupp- och företagsevent på förfrågan.

Herrhamra Hästliv Event & Konferens

I samarbete med Restaurang Sjöboden Torö anordnar vi konferenser,  grupp- och företagsevent på förfrågan. Utefter era önskemål sätter vi ihop en dag där både träning och hästar/ridning står i fokus. På ett roligt sätt kombineras dessa två olika sporter med andra aktiviteter för att skapa ett annorlunda event. Under fliken Företag och Andra grupper kan man läsa mer om våra aktiviteter
Sjöboden Torö & Herrhamra Hästliv

Grupp- & företagsevent

Lite annorlunda träning där en personlig tränare håller i tömmarna, vi använder oss av vad naturen och gården har att erbjuda. Naturligtvis anpassas både träning och ridning efter era önskemål och förutsättningar.

Utöver träning och ridning på olika sätt finns det andra aktiviteter som tex Lerduveskytte, Prova på gräva med grävmaskin, olika 5-kamp/stafetter i tävlings- eller Team Buildings syfte.

På Herrhamra finns också Restaurang Sjöboden Torö som ligger vackert placerad precis vid havet, där kan man under dagen eller efter dagens aktiviteter avnjuta en god och vällagad måltid.

Herrhamra ligger i direkt närhet till fantastisk natur och havet på Torö strax utanför Nynäshamn söder om Stockholm. Hit tar man sig lätt med bil, men vi kan också hjälpa till med transport om det önskas.

Kontakta oss

Om du vill göra en bokningsförfrågan eller veta mer om vad vi tillsammans kan erbjuda er, är du välkommen att kontakta oss på Herrhamra Hästliv.

Sjöboden Torö & Herrhamra Hästliv