Event för barn på Herrhamra

Barnkalas på Herrhamra Gård
Vi hjälper er att ordna ert barnkalas där hästen står i fokus. Om ni vill ordnar vi gärna hela barnkalaset med allt från tårta & lekar till ridning på våra snälla ponnysar. Man kan också välja att komma hit för att bara göra en hästaktivitet. Väljer ni att ha hela kalaset hos oss gör vi ett bra upplägg där en rid aktivitet ingår, någon lek eller pyssel med eller utan häst. Barnkalaset avslutar vi med tårta och saft efter era önskemål som har dukats upp ute eller på höskullen, beroende av väder och vind.

Rid lektion med instruktör
Max 5 barn per ridgrupp, är man fler blir det flera ridgrupper. Vi går igenom grunderna i ridning för de ovana och lite mer djupgående för de mer vana barnen. Är det många ovana barn kommer föräldrar behöva vara med och leda.

Rida ut i skogen i grupp
Max 6 barn per ridgrupp, är man fler blir det flera ridgrupper. Instruktören går eller rider med, allt beroende på gruppens kunskapsnivå.  Är det många ovana barn kommer föräldrar behöva vara med och leda.

Stafett med hästarna
Vi delar upp gruppen i olika lag och alla lag får varsin häst. Varje deltagare ska ta sig igenom en ”hinderbana” tillsammans med hästen och i slutet av banan väntar ett litet uppdrag som ska utföras innan man får rida/leda hästen tillbaka till starten där nästa lagdeltagare står på tur. När alla uppdrag är slutförda ska laget tillsammans lösa en uppgift. Första laget som löst uppgiften vinner!
Denna aktivitet går att genomföra både ute och inne.

Tidsåtgång för de olika aktiviteterna är ca 2 timme, lite beroende av antal barn.

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett förslag och prisuppgifter. Har ni några frågor,  funderingar, andra önskemål eller idéer hör gärna av er till oss så försöker vi lösa det.

Välkomna!

Sara, Angelica & Frida

Välj och pyssla ihop ert eget upplägg och skicka en förfrågan till oss.
Event förfrågan